Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m Donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag & Zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

 

Uitleg en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

BIet met framboos & roos

Gebrande radijs met mierikswortel en doperwt

Curry van Knolselderij & Cardemon

Voorgerecht

Hollandse Makreel met komkommer, meloen, venkel en dragon

Tussengerecht

Dutch Yellowtail Kingfish met algen, doperwten en limoen.

Tussengerecht

Mosselen en Octopus met tomateen/chorizo bouillon, courgette en paprika

Tussengerecht

Lamsnek met tuinbonen, witte bonen, desem en basilicum

Tussengerecht

Zwezerik geglaceerd in peterselieboter met tarte tatin van tomaat

Hoofdgerecht

Ossenhaas met aubergine, harrisa en jus van look en sinaasappel

Kaas

Binnenlandse kazen met compote en speltbrood met appel en cranberry

Dessert amuse

Rabarber- Steranijs

Dessert

Limoenblad, aardbeien, frambozen en gele watermeloen

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >