Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m Donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag & Zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

 

Uitleg en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

Rettich met zwarte bonen crème

Gekonfijte ui met miso en sinaasappelschil

Bloemkool & Vadouvan

Voorgerecht

Knolselderij - rode poon - algen - limoen - aardappel

Tussengerecht

Langoustine - curry - bospeen

Tussengerecht

Griet - gnocchi - spinazie - ansjovis - paddenstoelen

Tussengerecht

Kabeljauw "Tandoori" - bloemkool - mango - schaaldierenjus

Tussengerecht

Varkenswang - paling - limoen - aardappelmousseline

Hoofdgerecht

Tamme eend- lapsang souchon - bieten - eendenjus

Kaas

Binnenlandse kazen met compote en speltbrood met appel en cranberry

Dessert amuse

Wasabi - komkommer - lychee

Dessert

Gezouten karamel - passievruchten - hazelnoot - bananen ijs

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >