Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m Donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag & Zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

 

Uitleg en prijzen vind u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

Spelt- geitenkaas- pitten- waterkers

Peen - kataifi - limoenblad

Asperge soep

Voorgerecht

Heek - sojabonen- baby mais - selderij - rijst - Fryske wasabi

Tussengerecht

​Schol- cantharellen -spinazie- gerookte look.

Tussengerecht

Gyoza - shiitake - dashi - bosui

Tussengerecht

Zwezerik - gerookte paling - bulghur - peterselie jus

Tussengerecht

Tamme duif- hoisin- bospeen- sichuan jus

Hoofdgerecht

Fries Kalf- artisjok - tomaat- courgette- basilicum jus

Kaas

Binnenlandse kazen met compote en speltbrood met appel en cranberry

Dessert amuse

Frozen Strawberry Daquiri

Dessert

Witte chocolade- frambozen- venkel roomijs

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >